Eko Clima

REVIZIE AER CONDITIONAT

Experienta din domeniul frigorific ne-a ajutat sa ne perfectionam tehnica de lucru folosita pentru revizia aerului conditionat. Folosim solutii de cea mai buna calitate, imbogatite cu ioni de argint care combat virusii si bacteriile. In felul acesta aerul circulat in incapere ramane curat si dezinfectat.
 

Procesul de igienizare si curatare a aparatului de aer conditionat consta in demontarea capacului si a carcasei unitatii interne (daca spatiul permite), scoaterea filtrelor, curatarea si dezinfectarea lor, curatarea si dezinfectarea tavitei de condens, apoi curatam si dezinfectam vaporizatorul si ultimul pas este curatarea si igienizarea turbinei.
In ceea ce priveste unitatea externa, vom curata compresorul acesteiea si carcasa doar daca este necesar.
 

In cadrul serviciului de revizie aer conditionat pe care noi il oferim intra si verificarea traseului frigorific precum si a presiunii freonului din instalatia frigorifica. Verificarea traseului frigorific presupune examinarea furtunului de condens (cel pe unde se scurge apa) astfel incat apa sa se elimine corespunzator in exterior. In ceea ce priveste presiunea agentului frigorific din instalatie, se foloseste testerul iar daca acesta indica o presiune joasa, aparatul necesita completare respectiv umplere cu Freon. Pentru aceasta operatiune, respectiv de completare/incarcare, este separat si difera in functie de cantatitea necesara de Freon dar si de modelul si capacitatea aparatului.

 

ATENTIE! Folosirea aparatului de aer conditionat necorespunzator poate duce la probleme mai serioase chiar si la defectarea iremediabila a acestuia. Asadar, nu amanati efectuarea unei revizii de aer conditionat complete si corecte!

Operatiuni incluse in cadrul serviciului de revizie aer conditionat :

Pret incepand de la 350Lei

Call Now Button